"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Manisa'da yolcu trenine taşlı saldırı

11 Ekim 2014, Cumartesi 19:20
Alaşehir-Manisa seferini yapan yolcu treni Turgutlu ve Manisa'da taşlı saldırıya uğradı.

 

Alınan bilgiye göre, Manisa'ya yolcu taşıyan tren, Turgutlu istasyonundan hareket ettikten sonra İstasyonaltı Mahallesi Süttozu Fabrikası hemzemin geçidinde kimliği henüz belirlenemeyen kişilerin taşlı saldırısına uğradı. Durmadan yoluna devam eden yolcu treni Manisa girişinde Nurlupınar Mahallesi'nde ikinci kez taşlı saldırıya uğradı.

Trende 2 nolu vagonda yolculuk eden Öznur Aydın ( 36), Manisa Garı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada ailesiyle oturdukları koltuğun penceresine isabet eden taşın camı kırdığını, büyük korku yaşadıklarını söyledi.

Aydın, "Turgutlu çıkışında nereden geldiğini görmediğimiz taşlar trene gelmeye başladı. Nasıl oldu anlamadım, birden yumruk büyüklüğünde bir taş cama isabet etti ve cam kırıldı. Kırılan cam parçaları dudağımı kesti. Çocuklarım büyük korku yaşadı" diye konuştu. 

Aynı vagonda Öznur Aydın ile aynı sıradaki koltukta oturan Halil Ulutaş (68) ise camı kıran taşın göğsüne isabet ettiğini söyledi.

 

Okunma Sayısı: 2286
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    12.10.2014 07:25:14

    MOLOTOF,TAŞ atanların bu fiili bilhassa toplu taşıma araçları,toplu bulunan mahaller olunca cezası en az 10 kat fazla olmalıdır.Yıllardır ev,işyeri ve araçlara ve insan hayatına zarar veren bu saldırıları yapanların insanlıktan nasibi kalmamış olarak görüyorum.MÜSLÜMAN karıncayı dahi incitmez prensibine de zıt olan bu hali hoş karşılamak mümkün olamaz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı