"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mardin’de 'kimlik kontrolü' yapan gruba polis müdahale etti

30 Temmuz 2015, Perşembe 13:53
Mardin’in Nusaybin ilçesinde, 13 YPG'linin cenazelerinin Habur Sınır Kapısı'nda bekletilmesiyle ilgili protesto eylemi sonrası olaylar çıktı.

Nusaybin Abdulkadirpaşa ve Dicle Mahallesi, Çağ Çağ Caddesi ve Şirin Bulvarı'nda bir araya gelen YDG-H üyeleri barikat kurarak yolu trafiğe kapattı. Yoldan geçen araçları durarak kimlik kontrolü yapan grup, 13 YPG'linin cenazesinin Habur Sınır Kapısı'nda bekletilmesini protesto etti. Yüzleri kapalı göstericilerin elinde kuru sıkı tabanca olması ve birinin teşhis edilmemek için bayan eteği giymesi dikkat çekti.

Bölgeye gelen polis ekipleri, gruba biber gazıyla müdahale etti. Grup da polise taşlarla karşılık verdi. Grup, ara sokaklara dağıldı. YDG-H üyeleri tarafından ara sokaklara hendek kazılması ve barikat kurulması nedeniyle polis zırhlı araçlarının ana arterleri kullandığı, ara sokaklara girmedikleri görüldü.

Okunma Sayısı: 1567
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı