"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mete Yarar'dan kaybolan iki askerimizle ilgili çarpıcı açıklama!

30 Kasım 2016, Çarşamba 07:31
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, canlı yayında terör örgütü DEAŞ'ın Fırat Kalkanı Operasyonu sırasında Suriye'de iki askerimizi kaçırması hakkında açıklamalarda bulundu.

Yarar, askerlerin araçları içindeyken pusuya düşürüldüğünü söyledi ve, "Araçları içindeyken pusuya düşürülüyor. Sınıra 35 km uzaklıkta. İlginç bir yer. Köylerin iç içe geçtiği nokta. Her köy birbirine geçmiş durumda. Yukarıdan bırakıldığında köyler uzak gibi gözükse de orada birbirine çok yakın. Çok ciddi çatışmalar vardı bölgede. DEAŞ genelde havanın puslu, İHA'ların kontrolünün olmadığı bölgelerde saldırı gerçekleştiriyor. Askerlerin hangi birimden olduğunu söylemeyeyim. Ciddi bir çatışma çıkıyor. Ele geçirmeleri zor olmuş" ifadelerini kullandı.

Etiketler: mete yarar
Okunma Sayısı: 2135
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı