"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Münevver'in Babası: Cem'in mezarını açtıracağım

28 Ekim 2014, Salı 08:22
Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver'in Münevver'in babası Süreyya Karabulut "Cem'in mezarını açtıracağım ve ölüsünü göreceğim. Gönlüm ferahlayacak" dedi.

Erkek arkadaşı Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülen Münevver'in babası Süreyya Karabulut, Cem'in ölüsünü görmeden gönlünün ferahlamayacağını söyledi.

Cinayete kurban giden Münevver'in babası, katil Cem Garipoğlu'nun hapisteki intiharı sonrası Posta Gazetesi'nden Nedim Şener'e konuştu.

İşte baba Karabulut'un açıklamalarından satırbaşları;

"Cuma'dan çıkmıştım, bir yakınım aradı, 'Gözün Aydın intihar etmiş' dedi. Ben de 'Cem'in intihar ettiğine asla inanmıyorum, öldürmüşlerdir onu' dedim. Onun canı tatlıdır, intihar edemez, mutlaka öldürmüşlerdir. İntihar edecek adam 5 yıl önce ederdi. Cem'de vicdan denen şey yok ki azabı olsun ve intihar etsin.

"CEM'İN İNTİHARI BENİ RAHATLATMADI"

İntiharın ertesi günü kızımın mezarına gittim. 'Kınalı kuzum merak etme kanın yerde kalmadı. Cem yanına geldi. Artık orada hesabını görürsün' dedim. Cem Garipoğlu hapiste cezasını çektikten sonra intihar etseydi benim içim daha çok rahatlardı. Dolayısıyla onun intiharı beni rahatlatmadı. Öfkem hala canlı. Eşim intiharı öğrenince ağladı. 'İlahi adalet' dedi. Yatıp kalkıp 'kızımın kanı yerde kalmasın' diye dua ediyordu. Ettiği duaların yerini bulduğunu düşünüyor.

"ÖLÜSÜNÜ GÖRMEK İÇİN MEZARINI AÇTIRACAĞIM"

Ölüsünü görmek için otopsiye katılmak istedim. DNA falan beni ilgilendirmiyor. Kanuni hakkım varsa mezarını açtıracağım ve ölüsünü göreceğim. Gönlüm ferahlayacak."

Okunma Sayısı: 1351
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı