"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nur’a kitabı hâlâ verilmemiş

11 Ekim 2017, Çarşamba
Arkadaşımız Nur Ener Kılınç 225 gündür özgürlüğünden mahrum. Nur ailesiyle haftalık görüşlerinden birini daha gerçekleştirdi.

Eşi Recep Kılınç’ın aktardığına göre Nur, günlerini ibadet ederek, sık sık oruç tutarak ve  kitap okuyup, spor yaparak geçiriyor. “Eşimi camın ardından da olsa iyi gördüğüm için çok mutlu oldum” diyen Recep Kılınç, “Geçen hafta Salı günü kendisine ulaştırılması için verdiğim “Üç Dal Papatya” isimli kitabın henüz kendisine verilmediğini öğrendim. Nur bu duruma üzülmediğini, eline ulaşmasa da kitabın çıkmasına çok sevindiğini belirtti. Kitapta yazan yaşanmış hikâyelerin çok daha ağırlarının ceza evinde yaşandığına şahit olduğunu, çıktığı zaman hepsini anlatacağını, yaşananların tarihe kazınacağını söyledi” şeklinde konuştu. Recep Kılınç, “Eşim suçsuz yere 7,5 aydır ceza evinde canımızı acıtan bu durumun bir an önce son bulmasını istiyorum. Duâ eden herkese bende teşekkür ederim hepsinden Allah ebeden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Kadere iman eden gam ve hüzünden emin olur

Arkadaşımız Nur 7 aydan fazla süredir tutuklu ve 2 Kasım’da 3. kez duruşmaya çıkacak. Cezaevinde geçirdiği sürenin kendisini çok yorduğunu belirten Nur eşi aracılığıyla bizlere şu notu gönderdi; “Kısıtlı zaman ve satırda ceza evindeki psikolojik işkenceleri ve 224. (bugün 225.gün) günümde ki yorgunluğumu anlatmak istemiyorum artık. Bunları çıktığım zaman uzun uzun konuşuruz inşaallah. Şimdi “Kadere iman eden gam ve hüzünden emin olur” sırrınca metanetimi muhafaza etmeye çalışıyorum. Bana duâ eden ehl-i vicdana ve okurlarımıza çok teşekkür ediyorum. ‘Birimiz şarkta, birimiz garpta, birimiz cenupta, birimiz şimalde, birimiz ahirette, birimiz dünyada olsak, biz yine birbirimizle beraberiz’ Duâlarınızı ve inşirâhlarınızı eksik etmeyin. En geç 2 Kasım’da kavuşmak ümidiyle.”

Etiketler: nur ener
Okunma Sayısı: 3132
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Faruk

    11.10.2017 19:50:54

    Nur kardesimizin 2 kasimdaki durusmasi 248. gününe denk geliyor.Nur isminin ebced hesabi 250.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı