"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nur: Duâlarınızı eksik etmeyin

13 Eylül 2017, Çarşamba 00:30
Gazetemiz çalışanı Nur Ener Kılınç 196 gündür hürriyetinden mahrum. Ailesiyle haftalık kapalı görüşlerden birini daha gerçekleştiren Nur, “Gerçekler er geç ortaya çıkacak” diyerek yaşadığı zorlu sürecin bir an önce bitmesini istiyor.

Nur’dan mesajlar ileten eşi Recep Kılınç, “Bugün eşimin tutukluluğunda 196. gün. Ailecek kapalı görüşlerden birini daha yaptık. Kurban Bayramı münasebetiyle görüş günü 2 gün erkene çekildiği için eşimin ablasının da katılımıyla 3 Eylül Pazar günü açık görüş yapmıştık. Günler geçti ve nihayet 9 gün aradan sonra eşimi camın ardından görebildim. Her zamankinden daha güçlü ve iyi görünüyordu. Kendisinden zor şartlara rağmen sabretmeye devam etmesini ve hepimizin duâlarında olduğunu hatırlatarak teselli vermeye çalıştık” dedi. 

Gerçekler er geç ortaya çıkacak

Kılınç eşi Nur’un şunları söylediğini aktardı; “Güne sabah erken kalkarak başlıyorum, namazdan sonra uyumuyorum yürüyüş yapıyorum gökyüzüne bakıyorum kitap okuyorum öğlen biraz uyuyorum, vaktimin büyük kısmını okuyarak ibadet ve duâ ederek geçiriyorum. Gerçekler er geç ortaya çıkacak. Bu süreçte arkamda duran destek veren herkese teşekkür ediyorum duâlarınızı eksik etmeyin. Selâmlar.”

 

Etiketler: nur ener
Okunma Sayısı: 3695
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı