"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nur duruşmaya hazırlanıyor

01 Kasım 2017, Çarşamba
Özgürlüğünden 246 gündür mahrum olan arkadaşımız Nur Ener Kılınç ailesiyle haftalık görüşlerinden birini daha gerçekleştirdi.

3. Duruşması 2 Kasım Perşembe (yarın) günü yapılacak Nur, herkesten duâ beklerken, “Kadere iman eden gam ve hüzünden emin olur” sırrınca sağlam durup metanetimi korumaya çalışıyorum” diyor. Yaklaşık 8 aydır tutuklu bulunan ve 3. duruşmasına hazırlanan Nur’dan ailesi aracılığıyla haber alabiliyoruz. Son görüşmesinden izlenimlerini ve duygularını anlatan eşi Recep Kılınç, “2 Kasım’daki 3. duruşmamızda adaletin tecelli edip eşimin özgürlüğüne kavuşacağına inanıyorum ve bekliyorum. Destekleriyle ve duâlarıyla bizi yalnız bırakmayan herkese, özellikle Kâzım Güleçyüz abimize ve Yeni Asya gazetesi çalışanlarına ve okurlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler: nur ener
Okunma Sayısı: 3848
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı