"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

O ilâna Kutlular'ın desteği yok

06 Ocak 2015, Salı 13:28
Sivil Dayanışma Platformu’nun çeşitli yollarla kamuoyuna duyurduğu "Sağlam İrade" bildirisinin destekçileri arasında Yeni Asya Medya Grubu İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular'ın da adının zikredilmesine Genel Yayın Müdürümüz Kâzım Güleçyüz'den yalanlama geldi: "Mehmet Kutlular'ın bu bildiriyi desteklediği asla doğru değildir"

Bildirinin konuşulduğu, Bugün TV'deki "Erkam Tufan'la Analiz" programına telefonla bağlanan Yeni Asya Gazetesi Genel Yayın Müdürü Kâzım Güleçyüz, bu deklarasyona ne Mehmet Kutlular'ın ne de Yeni Asya'nın desteklemediğini vurgulayarak "Böyle bir şeyi tasvip etmemiz mümkün değildir" dedi.

Platformun www.sivildayanismaplatformu.org internet sitesinde yer alan "Destekleyenler" bölümünün sonradan siteden kaldırılmış olduğu görüldü.

Sitede yer alan "Bildiriyi Destekleyen İsimler"de Mehmet KUTLULAR'ın ismi yer alıyordu.

Yeni Asya muhabirinin telefonda ulaştığı Sivil Dayanışma Platformu yetkilileri, Mehmet Kutlular'ın desteğinin son bildiri için geçerli olmadığını, belki çok daha önceki başka bir bildiri için söz konusu olduğunu belirtse de destekçiler listesinin siteden son tartışmalar üzerine kaldırılması dikkat çekti.

Platform Açıklama yaptı

Sivil Demokrasi Platformu, yayınladığı basın açıklamasında , 2010 yılında platformumun kuruluş manifestosuna destek veren isimlerin gazetelerde çıkan ilana destek veren isimler gibi anlaşıldığı mealinde açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada: "Gazete ilanları platformumuzun yönetim kurulu kararıyla yapılmış bir çalışmadır. Bunun dışında kimseden bir imza ya da destek talep edilmemiştir." ifadelerine yer verildi.

Platform'un daha önceki destekçilerinin isimlerini sitesinden neden kaldırdığı ise hâlâ merak konusu.

*
Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 7599
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    6.1.2015 22:31:23

    YENİ ASYA ve yazar ağabey,kardeşlerimiz ve umum okuyucuları, hizmet-i imaniye ve kur'aniyede bulunan kardeşler GÜR SADAMIZ ile HAYKIRIYORUZ; RİSALEİ NURLAR KUR'NIN MALIDIR,BU HAKİKATLERE TÜM İNSANLIĞIN İHTİYACI vardııır.Bu eserleri 10 aydır yasaklayanları,kirli siyasi hesaplarına alet edenleri yüce rabbimize havale ediyor,bu oyuna düşen ,aldatılan,kandırılan kardeşlerimizede gaflet uykularından uyanmalarını ve rabbimizden uyandırılmaları için dua ediyor ve bu DUAYA AMİİN diyerek İMZALARIMIZI atıyoruz.YA SİZ neye imza atıyorsunuz farkında değilmisiniz hala.

  • Abdulbaki Saraylı

    6.1.2015 20:44:39

    Mustafa Biter, bu işi bitirmiştir. Aynen katılıyorum. Vesselam

  • hasan yazar

    6.1.2015 20:33:56

    Eger demirele destek ilani olsa Kutlular imza atarmiydi.tek ve. Net soru.

  • Hüseyin İLHAN

    6.1.2015 18:16:53

    Temiz ve güven duyulan ne bıraktılar ki Mustafa kardeşim.

  • Hüseyin İLHAN

    6.1.2015 16:56:12

    Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış der ,atalarımız,ancak bu yalan o kadar da olamadı.

  • Mustafa BİTER

    6.1.2015 16:44:32

    TGTV kurulduğunda da karşıydım.Çünkü Siyasal İslamcıların kurduğu her teşekkül sadece ve sadece BAAS zihniyetinin tatbiki için ve çevreyi aldatmak içindir.Bakın bakalım son on-on iki senedir kimlerle kol kola girildi,kiminle yüründü bu yollar hedeflere ulaşıldıkça teker teker lekenelerek bir kenara itildiler. Şu an meydan boş...Bir müslüman bir delikten bir defa , hadi diyelim iki defa ısırılır,ısırılmaması gerekir ama...Ya üçüncü,dördüncü defa... Risale-i Nur talebeleri TGTV'de üyelerse,MUSİAD'da üyelerse,MEMUR-SEN'de ,İHH'da,MAZLUM-DER'de,DENİZ FENERİ'nde ve diğerlerinde üyelerse derhal istifa etmeliler.Yoksa bu vebali kıyamete kadar üstlerinden atamayacaklardır. Çünkü hem Siyasal İslam'a karşı ol,hem Siyasal İslam'ın içinde yer al... Bu sorunun cevabını verebilen varsa...Lütfen...

  • Abdurrahman KOÇAK

    6.1.2015 15:35:16

    Bu tür ilanların doğru olduğuna hiç inanmadım özelliklede iktidarı destekleyen ilanlara.Ama öyle bir organize hareket ki algı yönetmeyi çok iyi yapıyorlar yok milli irade yok sdp platformu.Arkasını arayan varmı oda yok.İlanların parasını kim ödedi belli değil.Bu kadar dernek temsilcisi nerde ne zaman toplandı...

  • Akif ARSLAN

    6.1.2015 14:16:20

    Bu "sehven" yapılmış değil resmen "kasten" yapılmış bir hareket... Yeni Asya ,bu işi organize eden hükümet gibi 12 yaşında değil azizim..Tam 45 yaşında..Biz ehl-i küfrün, Üstadın tabiri ile "satranç oyunlarına" mağlup olmamışız,senin bu çocuk oyunlarına mı mağlup olacağız.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı