"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Oğlu madende ölen baba: Allah'ın takdiri

10 Mart 2015, Salı 10:26
Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli beldesi Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesi'nde meydana gelen göçükte ölen Nevzat Candan'ın babası Hasan Candan, "Allah'ın takdiri. Yer altını ben de bilirim. Ama nasıl oldu bilmiyorum." dedi.

TTK Armutçuk Müesesesi'nde sabaha karşı meydana gelen göçükte hayatını kaybeden Nevzat Candan'ın babası Hasan Candan, hastane önünde taziyeleri kabul etti. Ayakta durmakta zorluk çeken baba Hasan Candan, 18,5 yıl çalıştığı madende oğlunu kaybetti. Baba Candan, kendisinin yer altını iyi bildiğini ancak olayın nasıl olduğunu bilmediğini söyledi. Baba Candan, "Ne bileyim, Allah'ın takdiri mi diyelim. Nasıl diyelim. Yer altını bilirim, ancak nasıl oldu, nasıl gitti bilmiyorum. Ben de madende 18,5 yıl çalıştım. Oğlum da 2000 yılında madene girdi." diye konuştu.

Hastane önüne akın eden Candan'ın iş arkadaşları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Nevzat Candan'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu, bir gün önce doğum gününü kutladığı öğrenildi.

Etiketler: maden kazası, ttk
Okunma Sayısı: 1103
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı