"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Önce gençler

26 Nisan 2019, Cuma 17:16
AGD Genel Başkan Yardımcısı Muammer Gündüz, “Çocuklarımızın, gençlerimizin saçının teline zarar gelmemesi bütün işlerimizden daha önemli” dedi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkan Yardımcısı Muammer Gündüz Gazetemizin Ankara Temsilciliğini ziyaret etti. Temsilcimiz Mehmet Kara ile görüşen Bilgiç, dijital çağda gençlik sorunlarının çözümü konusunda neler yapılması gerektiğini söyledi. AGD Başkanı Salih Turhan’ın son günlerde yaşanan “ahlâksızlıklar”la ilgili açıklamasını paylaşan Bilgiç, “Son zamanlarda yaşanan çok büyük ahlâksızlıklar var. Sosyal medyada yapılanları ifşa etmek merak uyandırır ve yaygınlaşmasını sağlar. Çözüm olarak; resmî kurumlar, STK’lar ve bütün halkımız siyasî mülâhazaları bir kenara bırakarak birlikte çözüm odaklı çalışmaları ortaya koymalıdır. İnternet üzerinden oynanan oyunlarla her gün intihar eden çocuklarımız var. Çok basit gerekçelerle yıkılan aileler var. TV dizileriyle sürekli ahlâksızlık servis ediliyor. Lüks, israf, taciz, cinnet hali gün geçtikçe artıyor” dedi.

Caydırıcı cezalardan önce tedbir önemli

Bilgiç, “Yaşanan ahlâksızlıklar ortaya çıkınca müeyyide şekli hemen gündeme geliyor. Tabiî ki caydırıcı cezalar önemli, ancak suçun oluşmamasını sağlayacak tedbirler daha da önemli. Çocuklarımızın, gençlerimizin saçının teline zarar gelmemesi bütün işlerimizden daha da önemli. Hepimiz kendimize gelelim, bu mesele bir gelecek meselesidir” diye konuştu. 

Ankara - Recep Gören

Haber Merkezi

Etiketler: genç, ahlak, Türkiye
Okunma Sayısı: 1332
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı