"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Önemli toplantı sona erdi

22 Ağustos 2016, Pazartesi 14:25
Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görüşmesi sona erdi.

Başbakanlık Resmi Konutu'nda basına kapalı gerçekleşen görüşme, 3 saat sürdü.

Görüşmenin ardından, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli Resmi Konut'tan ayrıldı.

Yenikapı'daki birlik ve beraberlik ruhunun devam ettirilmesinin amaçlandığı görüşmede; darbe girişimi, terörle mücadele, anayasa paketi gibi konuların da ele alındığı beliritiliyor.

Önemli görüşme hakkında...

Başbakan Binali Yıldırım'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesinde, Türkiye'nin terörle mücadele süreci ele alındı, Irak ve Suriye'deki gelişmeler değerlendirildi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakanlık Resmi Konutu'nda bir araya gelen Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin 3 saat süren görüşmesinde, terörle mücadele süreci değerlendirildi.

Yıldırım'ın, FETÖ ile yapılan mücadelenin seyri ve atılan adımlar hakkında liderlere bilgi verdiği görüşmede, HDP'nin adının terör örgütüyle beraber anılmaması için PKK terör örgütüne karşı net tavır alması gerektiğine vurgu yapıldı.

"Mini anayasa paketi"nin de ele alındığı görüşmede, ayrıca Irak ve Suriye'deki gelişmelerin değerlendirildiği öğrenildi.

AA

Okunma Sayısı: 2766
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • serdar

    22.8.2016 18:46:18

    ölçüleri yanlış olanın bütün ölçümleri yanlıştır

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı