"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Onur Özbizerdik tutuklandı

26 Eylül 2016, Pazartesi 14:20
İstanbul, Beşiktaş'taki bir eğlence merkezinde eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'ı darbettiği, olay yerine gelen polislere de mukavemette bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanarak Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Özbizerdik'in, hakkında soruşturma yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ifadesi alındı.

TUTUKLANDI

Beşiktaş'ta bir eğlence merkezinde eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Adil Serdar Saçan'ı darp ettiği ve polis ekiplerine mukavemet gösterdiği gerekçesiyle gözaltına alınan Onur Özbizerdik nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. 

DHA

Etiketler: onur özbizerdik
Okunma Sayısı: 2159
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı