"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Örtmeye çalışsanız da gerçek bu

18 Ocak 2022, Salı
CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, yaptığı açıklamada, Adıyaman’daki toplantıda Mahir Ünal’a “Kendim de AK Partiliyim. Esas meselemiz işsizlik, açım” diye seslendikten sonra toplantıdan çıkartılan çiftçi Ali Avcı’nın durumunu anlattı.

Provokasyona değil, derdimi anlatmaya gittim
Vatandaş böyle isyan etti: AKP'liyim, işsizim, açım

 

Tutdere, Avcı ile görüştüğünü ve evi oğlunun geçindirdiğini öğrendiğini aktararak, “Şu anda ailede sadece çalışan bir kişi var; bir oğlu var. Oğlu üniversiteyi kazandığı halde okula gidememiş. Şu anda bir işyerinde günlük 50 liraya çalışarak ailesinin nafakasına katkı sağlıyor. Bu ailemiz, Türkiye’deki diğer yoksul aileler gibi ciddî bir ekonomik kriz ile boğuşmaktadır” dedi.

Tutdere, Ünal’a hitaben, “Bu yurttaşımızın sorununu çözeceğiniz yere, çıkıp zenginmiş, koyun ve çiftlik sahibiymiş gibi lanse ettiniz; üstünü örtmeye çalıştınız. Artık gerçeklik şudur: Türkiye’de açlık, yoksulluk, işsizlik var” diye konuştu.

Ankara - Anka 

Okunma Sayısı: 1943
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    18.1.2022 13:18:11

    Kazakistanda halkın % 80 oranında LPG ye zam yapılması,gelir adaletsizliği nedeniyle gösteri yapması olduğunda devlet başkanı iktidarın istifa etmesini istiyor ve iktidar istifa ediyor.Kazakistan başkanı zamları geri alıyor.Yolsuzluklarla mücadele ediyor.Hatta bu yolsuzluk ve gelir adaletsizliğinin müsebbiblerinden diye eski başkanları NAZARBEYEV'in evlatları bulundukları kurumlardan istifa etmek zorunda bırakılıyor. Bizde ise zamalra bin dereden tevillerle mazeret üretiliyor.İktidarın israfları,yandaşalra kamu kaynakalrının aktarılması,EYT liler için 'Erken emekli olacakalr,sonra tekrar çalışcaklar,yok öyle çift gelir,çiftlik değil burası,diyen zihniyet ise 3-5 hatta 10 maaşa kadar birden maaş alanları görmüyor.

  • Gültekin

    18.1.2022 12:33:44

    Bu tür tepkilere asla kulak tıkamayalım, görmezlikten, duymazlıktan gelmeyelim. Tabanda bir çok sorunlar var, üstekiler, alta inmedikleri için, alttakilerin sorunların habersizler. Siyaset, hükümet bu sorunları çözmek için vardır, soruna sorun katılıyorsa, bir şeylerde yanlışlıklar yapılıyor demektir, tedbir almak gerekir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı