"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Özdabak: Hukuki yollara başvuracağım

15 Ağustos 2018, Çarşamba 14:36
Son dönemde gazetemize yönelik yapılan saldırılara bir yenisi daha eklendi. 12 Ağustos 2018 tarihinde gazetemizde yayınlanan karikatür nedeniyle bu kez de hedefe karikatüristimiz İbrahim Özdabak konuldu. Karikütürünü çarpıtarak linç operasyonu yürüten trollere karşı hukuki süreç başlatıldı.

ABD ile yaşanan Brunson krizi ve diğer gelişmelerin ardından doların hızla yükselerek TL karşısında aşırı değer kazanması tüm dünya gündeminde yankı bulurken, karikatüristimiz İbrahim Özdabak da bu gelişmeler üzerine 12 Ağustos 2018 tarihli karikatüründe dolar ve TL temalı bir karikatür çizmişti. Özdabak'ın “Dolardan uzak durulmalı” mesajı veren bu çizimini çarpıtan tetikçiler ise sosyal medyada yine ahlâksızca bir saldırı, küfür ve hakaret dalgası başlattılar.

Özdabak bu saldırılarla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarında karikatürle vermek istediği mesajı izah etti ve tetikçilerle yargıda hesaplaşacağını duyurarak şöyle dedi:

Genel Yayın Yönetmenimiz Kâzım Güleçyüz de saldırılara sosyal medya hesabından tepki gösterdi: 

FOTOĞRAF: MURAT SAYAN 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 8040
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmed Said

    15.8.2018 17:54:38

    Peygamberimiz(SAV)bir hadis-i şerifinde şöyle buyurmuş"İNNEMA BUİSTU Lİ UTEMMİME MEKARİMEL AHLAKİ"Tercümesi;Şüphesiz ben güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim.Trol dediğimiz ve kendileri gibi düşünmeyenlere akıttıkları zehirli salya ile saldıranlarda Peygamberî ahlakın bir zerresi yok ki.Varsa yoksa arkalarında tin tin edip yürüdükleri efendilerinden bir menfaat elde etmek.Böylesi ile baş edilir mi Allah aşkına

  • İ.Seyda

    15.8.2018 16:55:09

    Bu açıklama güzel olmuş: "Yılandan kaçar gibi dolardan kaçınız.. Dolar'dan kaçmak demek; Dolar almamak, Dolar'ı boykot etmek anlamına geldiğini bilmeyen yoktur..."

  • Abdurrahman KOÇAK

    15.8.2018 16:13:52

    Sayın Özdabak, kaleminize sağlık.Bunlar sizi yıldıramaz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı