"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Palandöken: İmar barışında 'taksit ve uzatma' yapılsın

19 Aralık 2018, Çarşamba 11:58
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, imar barışının ekonomiye büyük katkısının olduğunu belirterek, "Bunun yeni yılda da devam etmesi için başvuru süreleri mart ayına kadar devam etmeli ve ödemekte güçlük çekenler için tek seferde alınan ücrete taksit imkanı getirilmeli." ifadesini kullandı.

Palandöken, yazılı açıklamasında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının imara aykırı, ruhsatsız ya da ruhsat eklerine aykırı yapıların kayıt altına alınması yoluyla bu yapılara yasallık kazandırılmasını hedeflediği "imar barışı" düzenlemesinin başvuru ve ödemelerinin ay sonunda bittiğini hatırlattı.

Düzenlemeden herkesin faydalanabilmesi için sürenin uzatılması gerektiğini vurgulayan Palandöken, "Ekonomimiz için imar barışı uygulaması çok faydalı oldu. Bunun yeni yılda da devam etmesi için başvuru süreleri mart ayına kadar devam etmeli ve ödemekte güçlük çekenler için tek seferde alınan ücrete taksit imkanı getirilmeli." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Etiketler: tesk, palandöken
Okunma Sayısı: 1252
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı