"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'lılar Pervin Buldan'ın akrabasını yaraladı

11 Eylül 2015, Cuma 09:49
Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesindeki askeri birliğe teröristlerce havan topu ile saldırı düzenlendi. Top mermisinin düştüğü köydeki bir kadın yaralandı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, 7'nci Hudut Alay Komutanlığı Üs Bölgesine teröristlerce düzenlenen havanlı saldırıda, merminin düştüğü Dağlıca köyündeki bir kadın yaralandı. Alınan bilgiye göre, ilçe merkezine 45 kilometre uzaklıktaki 7'nci Hudut Alay Komutanlığına bağlı Dağlıca Tabur Komutanlığına, terör örgütü PKK mensuplarınca havan topu ile saldırı düzenlendi.

Tabur komutanlığında herhangi bir zayiatın oluşmadığı saldırıda, havan mermisinin Dağlıca köyündeki bir evin yakınına düşmesi sonucu Pervin Buldan'ın akrabası, 41 yaşındaki Vetfa Buldan yaralandı. Sırtına şarapnel parçası isabet eden kadına ilk müdahale askeri birliğin revirinde yapıldı.

Kızı da yaralanmıştı

Sağlık durumu iyi olan Buldan'ın 6 yaşındaki kızı Nurşin de 4 Ağustos'ta teröristlerce atılan havan mermisinin düştüğü köyde yaralanmıştı. Küçük kız, Yüksekova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

AA

Okunma Sayısı: 1680
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı