"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Polis '66 bin lirayı gönderme' diye kadına yalvardı

02 Mart 2016, Çarşamba 14:35
İstanbul Bahçelievler'de kendilerini polis olarak tanıtıp telefonla aradıkları bir ev kadının 5 bin lirasını çalan, daha sonra “Bu yeterli değil" diyerek bankadan 66 bin lira kredi çektiren 3 kişi polis tarafından yakalandı.

Banka personelinin mağdur kadına yaptığı uyarı sonucu parayı alamayan şüphelilerin daha önce de Mersin ve Mardin'de benzer şekilde dolandırıcılık yaptıkları belirlendi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

MAĞDUR KADIN GÜÇLÜKLE İKNA EDİLEBİLDİ

Bahçelievler'de bir banka şubesine gelen ev kadını Aysun Y. (48) kredi başvurusunda bulundu. 66 bin lira kredi çeken Aysun Y.'nin durumundan şüphelenen banka personeli polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Aysun Y.'nin parayı göndermesini engeleyerek dolandırılmak üzere olduğunu anlattı. Güçlükle ikna edilebilen kadının bir gün önce 5 bin lira parayı şüphelilere verdiği öğrenildi.

3 KİŞİYİ DOLANDIRDIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Polis tarafından olayla ilgili yapılan tahkikat sonucu şüphelilerin parayı çekmeye geldikleri PTT şubesinde güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri bulundu. Polis bu eşkal bilgilerini kullanarak şüphelileri bir başka banka şubesinde gözaltına aldı. Şüpheliler Ayhan T. (36), Yusuf T. (31) ve Adem D. (36) Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulandı. Polis şüphelilerin daha önceden Mersin ve Mardin illerinde benzer dolandırıcılık olayları gerçekleştirdiğini tespit etti.

TUTUKLANDILAR

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler Ayhan T., Yusuf T. ve Adem D. çıkarıldıkları mahkemede tutuklandılar.

DHA

Okunma Sayısı: 1360
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı