"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Referandumdan sonra ülkemiz de bir çıkmazın içine girdi”

27 Mart 2019, Çarşamba 18:49
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Bursa Orhangazi’de seçim ofisini ziyaret etti.

Seçim gezileri kapsamında dün Orhangazi’ye giden Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Orhangazi Belediye Başkan Adayı Çetin Çoklar’ın Yalova Caddesi üzerindeki seçim bürosunu ziyaret ederek bir konuşma yaptı.

Yaptığı konuşmada Orhangazililer’den Çoklar’a destek olmasını isteyen Genel Başkan Uysal, “Türkiye’de başkanlık sistemi için yapılan referandumda hayır için uğraş verdik. Referandum sonrasında ne oldu; işsizlik çift hanelere, enflasyon çift hanelere, faizler yukarıya dolar yukarıya çıktı. Ülkemiz de bir çıkmazın içine girdi.

Çetin Çoklar’la adaylığı sürecinde sürekli irtibat halinde olduk, ilk günden bu yana adayımızın arkasında durduk. Çetin Çoklar “Dünden güzel olacak yarınlar” sloganı ile Orhangazi’yi değiştirmeye yenilemeye aday. Tüm Orhangazililerin Çetin Çoklar’a sahip çıkmasını, ona destek olmasını bekliyorum” diye konuştu.

Genel Başkan Gültekin Uysal seçim bürosundaki konuşmasının ardından partililerimizle birlikte Cumhuriyet Alanı ve alandaki çay bahçesinde oturan vatandaşlarla sohbet etti, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi, Narlıca ve Sölöz’de vatandaşlarla buluştu.

Okunma Sayısı: 1753
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı