"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Reform bunun neresinde?

10 Nisan 2019, Çarşamba 17:19
Hazine Bakanı Berat Albayrak’ın Yeni Ekonomi Programı kapsamındaki “Yapısal Dönüşüm Adımları 2019” başlıklı toplantıda yaptığı açıklamalara ekonomistlerden ilk tepkiler ve eleştiriler geldi.

Ekonomist Yalçın Karatepe, “Kurumlar vergisini azaltacaklar ve vergiyi tabana yayacaklarmış. Vatandaşa ek vergi yolda...” ifadelerini kullanırken, Ekonomist Uğur Gürses, “”çalışmalar devam ediyor” brifingi... Reform bunun neresinde?” şeklindeki mesajıyla Bakan Albayrak’ın açıklamalarına tepki gösterdi. Ekonomi uzmanı Emre Alkin ise paketle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı; “Açıklamalardan anladığım şu: -Ekonomik adımları hemen atacağız ama yapısal reformlara sonra bakacağız - Bankacılık ve Finans acil neşter atılması gereken bir konu - Tarım ve Gıda’da başka birşey deneyeceğiz - Teşvikleri daha akılcı ele alacağız - Vergilerde yeniden yapılanma var.”

Etiketler: karatepe
Okunma Sayısı: 2267
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı