"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Reyhanlı saldırısı davası bugün

06 Şubat 2015, Cuma 09:12
11 Mayıs 2013’te Reyhanlı’da gerçekleşen ve 52 kişinin ölümüne neden olan patlama ile ilgili dava bugün Ankara Adliyesi’nde 9’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Katliamın üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen henüz hiçbir somut adım atılmadı.

2 yıl önce Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bomba yüklü araçların patlaması sonucu 52 kişi öldü, 128 kişi de yaralandı. Katliamla ilgili yürütülen soruşturmalara gizlilik kararı çıkarılırken henüz hukuki bir adım atılmış değil. Katliamla ilgili açılan davanın duruşması bugün Ankara Adliyesi’nde görülecek.

Şimdiye kadar yetkililerin yargılanması yönünde bir süreç işletilmedi. Dava ilk olarak Hatay’da görüldü ancak 26 Ağustos 2014’teki ilk duruşmada sanık avukatlarının talebiyle Yargıtay davayı Ankara’ya nakletti.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1941
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı