"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şanlıurfa'da 300 komandoyla operasyon

05 Mart 2016, Cumartesi 18:50
​Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinin kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Viranşehir ile Mardin'in Derik ilçesi sınırında arazi arama ve tarama çalışması başlattı.

Yaklaşık 40 kilometrelik alanda arama ve tarama çalışması yapan ekipler, bölgedeki yollardaki menfezleri, köprü altlarını ve mağaraları dedektörle kontrol etti.

Terörist unsurlara yönelik bölgede devam eden operasyonda ekipler, bölgedeki yol güzergahlarında araç kontrolü yaptı.

Derik ilçesinde devam operasyonlarda teröristlerin sızmalarına karşı yürütülen operasyonda 300 komando ile 100 geçici köy korucusu görev alıyor.

AA

Okunma Sayısı: 1946
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı