"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Saray’a tenis kortu ve halı saha da yapılmış

22 Nisan 2015, Çarşamba 12:49
Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda hara yapıldığı ve atlar satın alınacağı tartışmaları sürerken Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nden yeni bir açıklama geldi.

Açıklamaya göre Saray’da sadece manej değil tenis kortları, basketbol, voleybol futbol sahaları da yapılıyor. 

Mimarlar, AOÇ yargı kararlarına rağmen inşa edilen Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın peşini bırakmıyor. Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, "Yerleşkenin Kaçak Konut bölgesinde, tenis kortu, basketbol voleybol ve halı saha gibi spor tesisleri yapılıyor. Bize ait olan alana hukuka aykırı şekilde el koyularak, kendi çiftlikleri haline getirmeye çalışıyorlar. Bir tenis kortu eksikti o da tamamlanmış oldu." dedi. 

İtibarın, Saray’a tenis kortu yaptırmakta değil, dünya sıralamasına girecek sporcular yetiştirecek yatırımlar yapmakta yattığını kaydeden Candan şöyle devam etti: "Nüfusu 100 bin olan Ardahan'da 2014 TÜİK istatistiklerine göre 29 adet spor kulübü varken, Kaçak Saray konutunda yaşayacaklara nerdeyse kişi başına bir kort bir halı saha, manej, basketbol, voleybol sahası düşüyor. İşte adaletsizlik budur." 

Okunma Sayısı: 1605
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı