"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçmen korkmadı

06 Mayıs 2018, Pazar 01:58
TEHDİTLERE KULAK ASMAYAN SEÇMENLER ADAY İMZALARINA YOĞUN KATILIM GÖSTERDİ.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için toplanacak imza işlemlerinin başlamasına bir gün kala MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘seçmeni fişleme’ tehdidine vatandaşlar boyun eğmeyerek ilçe seçim kurullarına koştu.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için toplanacak imza işlemlerinin başlamasına bir gün kala MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin ‘seçmeni fişleme’ tehdidine vatandaşlar boyun eğmeyerek ilçe seçim kurullarına koştu. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza işlemine vatandaşlar akın etti. Daha ilk günden 200 bine yakın imza toplandı. Birçok ilde imza vermek isteyen vatandaşlar ilçe seçim kurullarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ankara, İstanbul, İzmir başta olmak üzere tüm yurtta vatandaşlar ilçe seçim kurulları önlerinde uzun kuyruklar oluşturarak tercih ettikleri adayları için imza verdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanı adayları için imza verecek olan 100 bin kişinin ‘örgütler’ ile iltisaklı olup olmadığının araştırılmasını istemesine her kesimden tepki gelmişti ve bu çağrının seçmeni korkutmak için bir fişleme taktiği olarak yorumlanmıştı. 

Akşener ilk gün 128 bin imzaya ulaştı

Cumhurbaşkanlığı’na 100 bin imza ile aday olacak isimlerin Cuma günü başlayan başvuru sürecinde binlerce vatandaş il ve ilçe seçim kurullarına koştu. 200 bin yakın seçmenin ilk günden il ve ilçe seçim kurullarına giderek destekledikleri aday için imza vermeleri seçmenin korkmadığını gösterdi. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ilk günden 128 bin imzaya ulaşırken, Saadet lideri Temel Karamollaoğlu’nun 75 bin imzayı geçtiği, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in de 15 bine yakın imza topladığı öğrenildi. İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener twitter’dan kendisine imza vermeye gelen aile üyeleri ve seçmenlerin fotoğraflarını paylaşarak, “Annem ile teyzem de Kocaeli İl Başkanımız eşliğinde imzalarını verdiler. Allah onlardan razı olsun. Haydi bakalım fişleyin.”, “Benim bu güzel anama terörist diyen vicdansızları millet affetmeyecek” şeklinde mesajlar yazdı.

Okunma Sayısı: 5747
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    6.5.2018 13:37:41

    DEMOKRASİ derken mangalda kül bırakmıyanların DEMOKRASİNİN İCABI OLAN HÜR İRADELERİNE İPOTEK KOYMADA MUVAFFAK OLAMIYANLARIN,BİZANS ENTRİKALARI VE SSCB kalıntısı İSPİYONCULUKTAN MEDET UMMALARINA ŞAŞIRMIYORUZ. Çünkü bu kafa ALİL KAFADIR Bu alil kafaların milletin HÜR İRADESİNDEN BOĞANIN KIRMIZIDAN RAHATSIZ OLDUĞU GİBİ RAHATSIZDIRLAR.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı