"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şifa Üniversitesi Rektörü gözaltına alındı

10 Mart 2016, Perşembe 09:06
Şifa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ateş ile Çalışma Bakanlığı eski Müsteşarı Fatih Acar gözaltına alındı.

İzmir'de SGK İl Müdürü E.B. ile emekli olup ayrılan eski müdürü M.K.'nin de aralarında bulunduğu 7 kişinin 'paralel yapı' iddiasıyla düzenlenen operasyonda önceki gün gözaltına alınmasının ardından, sabah saatlerinde operasyonun 2'nci dalgası düzenlendi. Operasyon kapsamında, Şifa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ateş ile Çalışma Bakanlığı eski Müsteşarı Fatih Acar gözaltına alındı. Toplam 11 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu öğrenildi. 

Operasyon Buca'da içinde tarihi köşkün de bulunduğu 45 dönüm arazinin Şifa Üniversitesi'ne sahte belgeyle, hastane yapılmak üzere devredildiği iddiasıyla başlamıştı.

DHA

Okunma Sayısı: 2173
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı