"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Star yazarı, kendi gazetesinin haber uydurduğunu itiraf etti

13 Temmuz 2015, Pazartesi 11:22
Star'da polemik yazıları yazan Cem Küçük, kendi gazetesinin haber uydurduğunu itiraf edip, kendi arkadaşlarını suçladı.

Cem Küçük, "Cevap bulması gereken sorular var..." başlıklı 13 Temmuz 2015 tarihli yazısında, kamuoyunda tartışmalara sebep olan "Kabataş Olayı" ile ilgili olarak "mağdur" ailenin söylemediği sözlerin Star'da manşet haber olduğuna atıf yaptı ve mağdur ailenin "ayıp olmasın diye haberi inkâr etmediğini" yazdı.

Eski Yeni Şafak ve yeni Star yazarı Cem Küçük'ün yazısındaki ilgili bölüm şöyle: 

"Öte yandan sırf kendi imtiyazları kayboldu diye etikçilik, eleştirelcilik oynamaya ve Erdoğan’ı arkadan hançerlemeye kalkışanların da kötü niyetini tespit etmeliyiz…

Şimdi eleştirel aydın pozu takınan bu 7’li çetenin daha çok yakın bir zaman önce 80-100 tane üstü çıplak, deri maskeli, deri eldivenli adamlar gibi saçmasapan kurgular üreterek bizleri haklı iken haksız duruma düşürdüğünü de herkes hatırlıyor.

"O gün gerçekten mağdur olan Develioğlu Ailesi bu saçma kurgular yüzünden sonrasında bir kez daha mağdur oldu. Kendi söylemedikleri ve ayıp olmasın diye inkâr edemedikleri şeylerle insanları bir kez daha doğradı Aydın Doğan’ın medyası. Bütün bunları hükümete yaranmak için yapanlar şimdi eleştirel aydın pozu takınacak öyle mi? Kusura bakmayın buna kargalar bile güler…"

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2516
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • vefa umurca

    13.7.2015 16:18:07

    bu zihniyetten herşey beklenir. fitneyi her yere sokuyorlar; sadık olanlar anlar ve uzak durur. şahsilik peşinde koşanlar alet olur ve yok olur. Allahın izni ile.

  • Mustafa BİTER

    13.7.2015 13:18:00

    Şu son on yılda duyduğumuz ve okuduğumuz yalanları ve iftiraları uc uca eklesek defalarca dünyayı dolaşırdı. Siz siyasette her şeyi mübah sayarsanız , kimbilir belki de fetva da alırsanız...Eh yalancının mumu yatsıya kadar yanacaktır... Aynı zamanda kazan fokurdamaya başladı..Daha bunlar başlangıç...

  • HÜSEYİN İLHAN

    13.7.2015 12:32:48

    Bu ve bunun gibi AKP yalakası olan nice basın varki YALAN,UYDURMA,TERTİPLİ haber ve yazılarla menfaat temin etmişlerdir. Beni asıl üzen teessüre sevkeden de YENİ ASYA ya muhalefet hastalığına yakalanmış ehli imanın YENİ ASYA yı bırakıp mabeyinlerine bu TEZVİRAT çıları almaları ve onları DELİL GÖSTERMELERİDİR. ŞU MÜBAREK LEYALE-İ KADİR HÜRMETİNE RABBİMDEN BU HASTALIĞA YAKALANAN EHLİ İMANA ŞİFALAR DİLİYORUM. LEYLE-İ KADRİNİZ MÜBAREK OLSUN.RABBİM HAKKIYLA EDA ETMEYİ ÜMMETİ MUHAMMEDE NASİP EYLESİN.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı