"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Suriye ordusu Menbiç kırsalında mevzileniyor

15 Ekim 2019, Salı 19:26
Suriye ordu birliklerinin olası bir saldırıyı önlemek üzere Menbiç’in kırsalına mevzilendikleri bildirildi.

Suriye ordusuna bağlı birlikler olası bir saldırıyı önlemek için Menbiç’in kırsalına mevzileniyor.

Suriye’nin Halep bölgesinde yer alan ve şimdiye kadar Kürt güçlerinin kontrolünde olan Menbiç’te son zamana kadar ABD askerleri devriye nöbetleri tutuyordu. Son olaraksa Suriye ordusunun Menbiç’e girdiği bildirilmişti.

Sputnik'e konuşan Suriye ordusunda görevli bir subay, “Buraya çatışmadan girdik. Mevziler tarafımıza teslim edildi. Bu bölgelerin tekrar vatanımızın koruması altında olduğu için mutluyuz. Belki de yerli halkı ‘Suriye ordusu’ diye korkuttular. Fakat onlar bizim vatandaşımız ve biz onları korumaya geldik” ifadelerini kullandı.

Suriye ordusunun girdiği köylerde yaşayan halkın, askerleri milli bayraklarla karşıladığı ve hatıra fotoğrafı çektirmek istediği belirtiliyor.

Okunma Sayısı: 1476
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı