"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Takvim Gazetesi İftiraya doymuyor

18 Temmuz 2018, Çarşamba 14:32
Sık sık yaptığı çarpıtma haberlerle gündeme gelen Takvim Gazetesi, sitesinde yeni bir skandala imza attı.

Takvim Gazetesi, 17 Temmuz 2018 tarihli web sitesi haberinde son zamanlarda iyice sulandırılan 'FETÖ' suçlamasıyla Yeni Asya'ya saldırdı.

OHAL'de yaşanan mağduriyetleri dile getirdiğimiz haberleri hedef alarak gazetemize eski iftiralarını “yeni” örneklerle tekrarladı.

Bazı cezaevlerinde koğuşlara Kur'an-ı Kerim alınmamasına Adalet Bakanlığının yaptığı skandal savunmayı gündeme getirerek yaptığımız eleştirileri de çarpıtan Takvim, iftiralarına bir yenisini eklemiş oldu. Mahkeme kararıyla tahliye edilen isimlerle ilgili yayınlarımızı da yine çarpıtarak suçlamalarına “dayanak” gösterdi

Genel Yayın Yönetmenimiz Kâzım Güleçyüz, Takvim'in skandal yayınına sosyal medya hesabından verdiği cevaplardan birinde şöyle dedi:

“Üstad 31 Mart'ta yargılanıp beraat ettiği davadaki savunmasında ‘Medar-ı iftiharım olan (iftihar ettiğim) mehasinim (iyiliklerim) şimdi günah sayılıyor’ diye hayretini ifade etmişti. Şimdi de Yeni Asya'nın adalet, hukuk ve demokrasi vurgularını ‘suç’ sayanlar var. Yazıklar olsun.”

***

Takvim'in skandalları saymakla bitmiyor

Takvim, Almanya'nın önde gelen dergilerinden Der Spiegel'in Erdoğan'ın da dahil olduğu 4 lideri "Otokratların devrinde yaşayan insanlar" olarak gösterdiği kapağını, Erdoğan'a yaranmak için 'Kapak Oldu' başlığı ile manşete taşıdığı haberinde, derginin Erdoğan'ı yeni dünya düzeninin 4 lideri arasında gösterdiğini iddia etmiş ve haberin aslı ortaya çıkınca tükürdüğünü yalamak zorunda kalmıştı.

***

Okumak İçin Tıklayınız:

Yeni Asya 50 yıldır darbelerle mücadele ediyor

Bize atılan iftiraların temeli yoktur

Yeni Asya manşeti 15 Temmuz sergisinde

15 Temmuz ve Yeni Asya

15 Temmuz manşetleri derlendi

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde

Darbelerin panzehiri daha çok hukuk ve demokrasi

Bütün darbelerin canı Cehenneme!

15 Temmuz ve Yeni Asya

 

Haber Merkezi

Etiketler: Takvim, iftira, Yeni Asya
Okunma Sayısı: 8738
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • arif altay

    19.7.2018 11:38:55

    Bu iftiraların cezası umarım ahirete kalmıyordur. Gerekli şikayetler de yapılıyor olmalı.

  • Abdurrahman KOÇAK

    19.7.2018 09:07:02

    İftiracılar için, müfteriler için yaşasın Cehennem....

  • Yılmaz

    18.7.2018 16:11:25

    Allah'ın Elçisi (asm), gelecekteki halifesinin sözünü hüzünlü bir tebessüm, tatlı bir el işareti ile keser ve "Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Ahiret yurduna gelince, işte asıl hayat odur. Keşke bilmiş olsalardı " (Ankebut, 29/64) ayetini okuduktan sonra ekler: "İstemez misin ey Ömer? Dünya onların olsun, ahiret te bizim!.."

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı