"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TBMM gündeminde: Memur-Sen Başkanına vekillik sözü mü verildi?

24 Ağustos 2017, Perşembe 16:16
CHP PM Üyesi Ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Binali Yıldırım tarafından cevaplandırılmasını istediği soru önergesini meclise sundu.

Tanrıkulu, “Memur-Sen’in ilk zam teklifinden vazgeçmesinde, Memur-Sen Başkanına gelecek dönem için milletvekili sözü verildiği iddiası doğru mudur?” şeklinde bir soru yöneltti. Tanrıkulu’nun konuya ilişkin TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesi şöyle: Aşağıdaki sorularımın Başbakan Sayın Binali Yıldırım tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim. Gıda, temel tüketim malları, eğitim, sağlık, ulaşım gibi giderlerindeki yüksek artıştan en çok memur ve dar gelirliyi vurmaktadır. Tablo buyken AKP’nin yaptığı skandal zam teklifini yandaş sendika, Memur-Sen kabul etmiştir. Bu bağlamda; “(…) Memur-Sen ilk zamdan vazgeçmesinin Memur-Sen Başkanına gelecek dönem için milletvekili yapılacağı sözü verildiği iddiası doğru mudur?”

***

Okumak için tıklayınız:

Toplu sözleşmeye OHAL gölgesi

Okunma Sayısı: 1728
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı