"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TEOG sınav sonuçları açıklandı

15 Ocak 2016, Cuma 19:22
​Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sistemi kapsamında, 8'inci sınıf öğrencilerinin girdiği birinci dönem merkezi ortak sınavların sonuçları açıklandı. Öğrenciler, sınav sonuçlarını e-Okul üzerinden öğrenebilecek.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, TEOG sistemi kapsamında birinci döneme ait ortak sınavların 25-26 Kasım'da gerçekleştirildiği anımsatıldı.

Bakanlığın her yıl sınav takvimini ilan ederken öğrenci, öğretmen ve okul idaresince yapılması gereken iş ve işlemlerin zamanında gerçekleşmesini öngördüğü belirtilen açıklamada, sınav sorularına yönelik itirazların hukuka uygun bir biçimde değerlendirilmesi için gerekli başvuru ve yargı sürecinin dikkate alındığı ifade edildi.

Açıklamada, "15 Ocak 2016 tarihi itibarıyla ivedi yargılamaya ilişkin süre tamamlanmıştır. Türkiye genelinde ve yurt dışındaki 14 merkezde gerçekleştirilen sınavlara ilişkin sonuçlar, bugün saat 19.00 itibarıyla e-okul sistemine aktarılmıştır. Sonuçların tüm öğrencilerimize, velilerimize hayırlı olmasını diler, süreçte katkısı olan tüm eğitim çalışanlarına teşekkür ederiz" denildi.

Okunma Sayısı: 2179
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı