"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Teröre tepki eyleminde HDP tabelası indirildi

09 Eylül 2015, Çarşamba 13:43
Ankara'nın Polatlı İlçesi'nde terörü protesto eylemine yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Kalabalık yürüyüşün ardından HDP Polatlı ilçe binasına girerek, tabelayı indirdi, eşyalara zarar verdi.

Cumhuriyet meydanında dün gece toplanan binlerce kişi, tepki yürüyüşünün ardından HDP ilçe binasına yürüyüşe geçti. Polisin TOMA ile müdahalesine rağmen kalabalık parti binasına girerek, tabelayı indirdi, eşyalara zarar verdi. Bu sırada MHP'li ilçe Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, TOMA'ya çıkıp, yaptığı anonslarla kalabalığı durdurmaya çalıştı. Başkanın çağrısına kulak veren kalabalık, Cumhuriyet meydanına doğru tekrar harekete geçti. Teröre tepki yürüyüşü, ilçede sabah saatlerine kadar araç konvoyları ile devam etti. 

Kalabalık, daha sonra Dağlıca saldırısına katılamadığı gerekçesiyle bunalıma girip, intihar ettiği iddia edilen Piyade Er Şahin Şimşek'in Şentepe Mahallesi'nde bulunan baba evine kadar yürüyerek burada aileye taziyede bulundu.

DHA

Okunma Sayısı: 1702
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı