"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Teröristler Diyarbakır'da yol kapattı

24 Temmuz 2015, Cuma 11:57
Genelkurmay Başkanlığı teröristlerin, dün Diyarbakır-Bingöl ve Lice-Kulp karayollarını trafiğe kapattığını, yolların jandarmanın müdahalesi sonrası yeniden ulaşıma açıldığını bildirdi.

Bölücü terör örgütü üyelerinin trafiğe kapattığı Diyarbakır-Bingöl ve Lice-Kulp karayolları, jandarma unsurlarının müdahalesinin ardından ulaşıma açıldı. 

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır-Bingöl karayolu dün teröristlerce Çalıbükü mevkisinde 37 araç durdurularak trafiğe kapatıldı.

Teröristler, Lice-Kulp karayolunda da Yaprakköy Mahallesi'nde durdurdukları 8 araçla trafiği engelledi. 

Yollar, jandarma ekiplerinin müdahalesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Öte yandan, Erzurum'un Tekman ilçesi Hamzalar Mahallesi Doğruyol mezrasında, elektrik sayacı okumak için bölgede bulunan elektrik dağıtım şirketi çalışanı 2 kişi, terör örgütü üyelerince tehdit edildi, şirkete ait araç ve görevlilerin 2 cep telefonu gasbedildi.

Ayrıca aynı bölgedeki 3 terörist, Erzurum Su ve Kanalizasyon İşletmeleri çalışanı 4 kişiyi tehdit ederek, şirkete ait araç ile görevlilerin cep telefonlarını gasbetti.

AA

Okunma Sayısı: 1595
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı