"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TRT Spor haber müdürünün işine son verildi

15 Mayıs 2015, Cuma 11:57
TRT Spor Haber Müdürü Ahmet Fisunoğlu, gündeme bomba gibi düşen Lutfi Arıboğan haberi nedeniyle görevden alındı.

TRT Spor 'da geçtiğimiz gün yaşanan Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) başkan adayı Lutfi Arıboğan'a karşı korsan haber skandalının ardından TRT yönetimi harekete geçti ve TRT Spor Haber Müdürü Ahmet Fisunoğlu'nun görevine son verildi.

Kanal içinde iç soruşturmanın devam ettiği öğrenilirken, TRT yöneticilerinin Arıboğan'a ulaşarak olaylardan duydukları üzüntüyü dile getirdikleri ve gerçekleri yansıtmayan bu korsan haber ile ilgili gerekli tüm iç soruşturmanın harekete geçildiğini ilettikleri öğrenildi.

Söz konusu haberde, Galatasaray eski CEO'su Arıboğan'ın, Fenerbahçe'nin UEFA'dan men cezası almasında etkin rol oynadığı ve Galatasaray'ın yaşadığı ekonomik krizin sorumlusu olduğu ileri sürülerek, "Nerede başarısızlık orada Arıboğan" ifadesi kullanılmıştı.

Okunma Sayısı: 1207
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı