"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Ülkeyi milli iradenin sahibi, milletin sesi olacak yürekli insanlar yönetsin”

25 Mart 2019, Pazartesi 18:20
Genel Başkan Gültekin Uysal, İslahiye’de düzenlenen mitinge katıldı.

Genel Başkan Gültekin Uysal, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, ilçe halkıyla beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Uysal, üreten, çalışan ve kul hakkı yemeyen kişileri belediye başkanlıkları için aday gösterdiklerini ve temel ilkelerinin bunlar olduğunu ifade etti.

Genel Başkan Uysal, halkın gerçek gündemini bildiklerini ve ona göre siyaset yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Demokrasi aşımız, ekmeğimizdir”

"Gönlümüz ister ki bu büyük ülkenin hangi tarihsel mecradan geldiğini, nereye gitmek istediğini bilen insanlar bu ülkeyi yönetsin. Yoksa sağda solda yolunu kaybeden değil, bu ülkenin kaynaklarını heba eden değil. İstiyoruz ki milli iradenin sahibi, milletin sesi olacak yürekli insanlar yönetsin. İşte burada yürekli insanlar bir araya gelmiş haykırıyoruz. Demokrat Parti olarak 1946'da bir itiraz içinden çıktık, geldik. O gün de iddiamız aynıydı, bunca zaman geçmiş benim güzel ülkemde yine dertler aynı. O gün de 'demokrasi aşımız, ekmeğimizdir' diyorduk, bugün de 'demokrasi aşımız ekmeğimizdir' diyoruz."

Uysal, İslahiye Belediye Başkan Adayı Yusuf Yıldızgil'e destek isteyerek, seçilmesi halinde Yıldızgil'in kapısının herkese açık ve tek işinin hizmet olacağını vurguladı.

Diğer adayların milletin gerçek gündeminden başka her şeyi konuştuğunu söyleyen Uysal, "Böyle bir Türkiye'de yerel seçim ikliminde maalesef insanlarımızın gerçek gündemi konuşulmuyor. Varsa yoksa dillerine dolamışlar dini, milli bir takım hamasi argümanlar. Bunlarla yatıyorlar, bunlarla kalkıyorlar. Oysaki bu ülkede yatağa aç giren insanlar var. Hala küflü ekmeği yemek zorunda olan benim insanım var. Bununla dertleneceğiz başka şeyle değil." diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1596
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı