"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Unkapanı Köprüsü'nde Papa önlemi

29 Kasım 2014, Cumartesi 18:08
Papa Francesco’nun konvoyunun Fener Rum Patrikhanesi'ne geçeği Unkapanı Köprüsü'nde yoğun güvenlik önlemi alındı. Güvenlik nedeniyle balıkçılar da köprüden uzaklaştırıldı. Papa’nın Patrikhane ziyareti bitene kadar köprüde balık tutulmasının yasaklandığı öğrenildi.

Papa'nın geçiş güzergahında bulunan Unkapanı Köprüsü'nde güvenlik nedeniyle balıkçılar uzaklaştırıldı. Önlem nedeniyle uzaklaştırılan balıkçılar ise uygulamaya tepki gösterdi. Balıkçı Mehmet Filiz, “Dünyanın hangi ülkesinde görülmüş. Papa geliyor diye insanların balık tutma keyfinden mahrum bırakıyorlar. Toplandık saat 7’de bitecekmiş galiba. 7’ye kadar kıyıda köşede bekleyeceğiz. İstanbul’da başka ne yapabilirsin ki ancak balık tutarak zaman geçirirsin.” diye konuştu.

Milletin tatilini zehir ettiklerini belirten bir balıkçı ise, “Bu kadar milleti rezil kepaze ettiler. Önce orayı kapattılar sonra burayı. Burada milletin bir pazarı var onu da zehir ediyorlar. Balıkta yok zaten evde öyle oturmayalım diye vakit geçirmek için geldik buraya balık için değil. Papa’nın geleceğini bilseydim bugün gelmezdim. Galatasaray’ın maçını feda ettim geldim.” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 1151
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı