"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Uzman çavuş, uyuşturucu kuryeliğinden gözaltına alındı

19 Şubat 2016, Cuma 11:21
Adana'da otomobilinin bagajından 11 kilo 300 gram esrar çıkan 28 yaşındaki jandarma uzman çavuş Ahmet D. uyuşturucu kuryeliği yaptığı iddiası ile gözaltına alındı.

Uyuşturucu Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Şanlıurfa'dan Adana'ya gelen bir otomobilde uyuşturucu taşındığı bilgisini aldı. Aracı takibe alan ekipler, merkez Seyhan İlçesi'nin Yeşiloba Mahallesi'nde otomobili durdurdu. Sürücü Ahmet D., asker kimliğini göstererek uzman çavuş olduğunu söyleyip aracın aranmasına izin vermek istemedi. Savcılık kararı ile otomobilde yapılan aramada bagajda 11 kilo 300 gram esrar ele geçirildi. Ahmet D. hakkında ateşli silahlar kanununa aykırı davranmak ve usulsüz silah ruhsatı vermek suçundan Jandarma Genel Komutanlığı tarafından soruşturma açıldığı ve 2 ay önce açığa alındığı bildirildi. Ahmet D., Adana Merkez Komutanlığı'na teslim edildi.

Öte yandan Adana'da düzenlenen bir başka uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 15 şüpheliden 10'u sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

DHA

Okunma Sayısı: 1195
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı