"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Yasayı çiğneyenlere boyun eğmeyeceğiz!’

27 Temmuz 2018, Cuma 16:58
Kocaeli Milletvekili ve İnsan Hakları aktivisti Ömer Faruk Gergerlioğlu hukuk çağrısında bulundu ve “Yasayı çiğneyenlere boyun eğmeyeceğiz!” dedi.

Her sorunu hukuk ile aşacağız ve pes etmeceğiz çağrılarında bulunan Gergerlioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları dedi: “5275 sayılı yasaya rağmen tutuklu hamile kadınları, 6 aylığa kadar emzirdiği bebeği olduğu halde tutukluluğu devam edenleri bana bildiriniz, kampanyayla ve yasal yollarla gereken hukuki işlemleri başlatacağız. Yasayı çiğneyenlere boyun eğmeyeceğiz..!” 

Takipçisiyiz 

Gergerlioğlu ayrıca geçtiğimiz günlerde vefat eden genç hafize Nesrin Gençosman davasının da takipçisi olmaya devam ettiğini belirtti ve şunları dedi: “Cezaevinde geç sevk ve yetersiz tedavi sonucu iyileşebilir hastalık zatürreden ölen 30 yaşındaki Nesrin Gençosman için soru önergesi vermiştik. Adalet Bak. soruşturma başlatmış, takipçisiyiz.”

Nurdan Toprak – İstanbul 

Etiketler: gergerlioğlu
Okunma Sayısı: 3045
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı