"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yenikapı-Osmanbey arasında metro seferleri durdu

07 Nisan 2016, Perşembe 20:58
İstanbul'da Yenikapı-Osmanbey arasındaki metro seferleri durdu. İstanbul Ulaşım A.Ş. seferlerin teknik arıza nedeniyle yapılamadığını duyurdu.

Alınan bilgiye göre, Yenikapı-Osmanbey arasındaki metro seferleri saat 20.00 sıralarında durdu. Bu saatten itibaren iki metro istasyonu kapatılarak yolcu alınmadı. Taksim İstasyonu civarında da polis ekipleri ile özel güvenlik elemanlarının şerit çekerek güvenlik önlemi aldığı görüldü. Ancak bir süre sonra güvenlik önlemi kaldırıldı, polis ekipleri de normale döndü. 

Yetkililer, Hacıosman-Osmanbey arasındaki metro seferlerinin normal şekilde devam ettiğini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İstanbul Ulaşım A.Ş. tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamada ise "Teknik bir arıza nedeniyle Yenikapı-Osmanbey arasında metro seferlerimiz yapılamamaktadır" denildi.

DHA

Etiketler: yenikapı, osmanbey, metro
Okunma Sayısı: 1486
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı