"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zulmü kanıksamak, zulme ortak olmaktır

05 Aralık 2023, Salı 18:51
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail’le ticaret devam ettikçe Gazze’de bombalar düşmeye devam ettiğini belirterek, “Zulmü kanıksamak, zulme ortak olmaktır” dedi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Karamollaoğlu, “Yeter artık! Yeter artık bu sessizliğe! Yeter artık bu işbirlikçiliğe! Uluslarası kurumlar, İslam ülkelerinin liderleri ve Türkiye’de iktidarda bulunanlar daha neyi bekliyorlar? Siz sustukça İsrail pervasızlaşıyor, siz ticarete devam ettikçe Gazze’ye bombalar düşmeye devam ediyor! Zulmü kanıksamak, zulme ortak olmaktır. Vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum: Herkes sussa, herkes görmezden gelse, bizler bebeklerin bombalar altında can verişini kanıksayamayız, kanıksamamalıyız!” diyerek tepkisini dile getirdi.

İstanbul - Seyhan Şentürk

 

Okunma Sayısı: 1162
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    8.12.2023 04:55:49

    "34- Desatir-i hikmet, nevamis-i hükûmetle; kavanin-i hak, revabıt-ı kuvvetle imtizac etmezse cumhur-u avamda müsmir olamaz. 35- Zulüm, başına adalet külahını geçirmiş; hıyanet, hamiyet libasını giymiş; cihada bağy ismi takılmış, esarete hürriyet namı verilmiş. Ezdad, suretlerini mübadele etmişler. 36- Menfaat üzerine dönen siyaset, canavardır. 37- Aç canavara karşı tahabbüb; merhametini değil, iştihasını açar. Hem de diş ve tırnağının kirasını da ister.38- Zaman gösterdi ki: Cennet ucuz değil, Cehennem dahi lüzumsuz değil." Bediüzzaman Said Nursi, Risale-i Nur Külliyatı Mektubat - 471

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı