"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Anadolu Partisi seçime girmiyor

09 Eylül 2015, Çarşamba 11:12
Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, 1 Kasım'da yapılacak seçimin adil bir seçim olmadığı gerekçesiyle, seçime girme hakları olduğu halde katılmama kararı aldıklarını açıkladı.

“Biz bu oyunda yokuz” diyen Ülker, “Bu seçim bildiğimiz türden seçim olmayacak” ifadesini kullandı.

"1 Kasım’da yapılacağı ilan edilen seçimin birinin 'mutlak' iktidarı için kurgulandığını" iddia eden Anadolu Partisi Genel Başkanı Ülker şunları söyledi: “Bu seçim savaşı da göze almış bir kara gidişin dörtlü ortaklığı ile oynanan bir oyun ve kandırılansa tüm Türkiye olacak. Ve böyle bir seçimi tasarlamak için yapılanları yok saymak bizi ideallerimizden uzaklaştıracaktır. Biz bu tasarım sürecini yok sayamıyoruz.”

Etiketler: anadolu partisi, seçim
Okunma Sayısı: 1253
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı