"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Artık kavgadan bıkmadık mı?

30 Temmuz 2022, Cumartesi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Önemli olan bu güzel coğrafyada düşünmemiz, helalleşmemiz lazım. Artık kavgadan bıkmadık mı? Kavga olmasın, kucaklaşalım. Kimsenin kimliğini sorgulamayalım.” dedi.

Kılıçdaroğlu, beraberindeki milletvekilleriyle Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesindeki Ahmed-i Hani Türbesi’ni ziyaret ederek dua etti. Daha sonra İshak Paşa Sarayı’nı gezen Kılıçdaroğlu, ilçedeki tarihi mekanlar hakkında bilgi aldı. 

Vatandaşlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, tarım ve hayvancılık konusunda Erzurum’dan başlayarak İran sınırına kadarki bölge için özel bir planlama yapılması gerektiğini söyledi. 

Allah’ın yarattığı en değerli varlık insan

Memleketin herkesin olduğunu ve kucaklaşmak gerektiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: 

“Önemli olan; bu güzel coğrafyada düşünmemiz, helalleşmemiz lazım. Artık kavgadan bıkmadık mı? Kavga olmasın, kucaklaşalım. Kimsenin kimliğini sorgulamayalım. Allah’ın yarattığı en değerli varlık insan, biz soruyoruz senin kimliğin ne? Sana ne kardeşim. Benim kimliğimi tercih etme hakkım zaten yok ki. Kimlik siyaset konusu olmaz. İnanç siyaset konusu olmaz. Yaşam tarzı siyaset konusu olmaz. Bu ovalar ekilmiyorsa, niye ekilmiyor? İşte bu siyaset konusu olur. Bu kadar işsizlik varsa, niye bu işsizlik var? O siyaset konusu olur. Çünkü her birimiz doğduğumuz andan itibaren vergi öderiz. Bir tek teneffüs ettiğimiz havadan dolayısıyla vergi ödemiyoruz. Belki onunda ileride vergisi çıkar. Oradan kurtarmışız. Bu güzel ülkede hepimiz huzur içinde yaşamak istiyoruz. Kucaklaşmak istiyoruz. Bereketli topraklarımız çalışkan insanlarımız var. Dünyanın en zengin kültürüne sahibiz. Bu zengin kültürü hepimiz içselleştirmemiz gerekirken birbirimize kavgasını veriyoruz. Neden verelim? Güzel Türkiye’de hepimiz huzur içinde yaşamak istiyoruz.”

AA

Okunma Sayısı: 1526
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı