"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli: İttifaka sadığız

01 Mayıs 2019, Çarşamba 16:15
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı için verdikleri sözlere sadık olduklarını ve yeni bir ittifak arayışları olmadığını vurguladı.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiye İttifakı’ açıklamasıyla ilgili, “Seçimler öncesi ‘Kürdistan’da kazanacağız, batıda AKP ile MHP’ye kaybettireceğiz’ diyen bölücülerle Türkiye İttifakı nasıl sağlanacaktır?” ifadesini kullandı. MHP lideri Bahçeli yazılı bir açıklama yaparak Cumhur İttifakı’nı bozmak gibi bir niyetleri olmadığını söyledi. Bahçeli, ‘Türkiye İttifakı’ konusunda da bir kez daha ‘coğrafyaya göre ittifak olmaz’ dedi. ‘Cumhur İttifakı Türk milletinin takdir ve ufuk bayrağıdır, özenle ve önemle sahip çıkılmalıdır’ diyen Bahçeli’nin açıklamasının bir bölümü şöyle: “İki parti arasına fitne sokmak için 31 Mart’tan alınan sonuçları ve oy oranlarını kılıf yapanların millî mensubiyetleri arızalı olduğu gibi maksatları da karanlık ve kuşkuludur. 29 Nisan sendromunu canlı tutup partimizden açıklama geleceğini söyleyen, ittifakın biteceğini ifade eden akıl ve ahlak fukaraları bir kez daha duvara toslamışlardır.”

Etiketler: bahçeli
Okunma Sayısı: 870
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı