"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BBP’den ve SP’den ortak tavır bekliyoruz

24 Şubat 2018, Cumartesi 18:46
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, AKP ile MHP arasında yapılacak olan seçim ittifakına katılmak istemediğini açıklayan ve en son olarak ısrarlar karşısında “Biz yerimizde iyiyiz” açıklaması yapan Saadet Partisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Akdağ, bu ittifakı “mükemmel” olarak tanımladı ve Toplumun belli alanlarda bir araya gelmesinin çok önemli olduğuna işaret etti.

Hukukçular çalışıyor

Akdağ, şunları kaydetti: “15 Temmuz, bunun önemini bize gösterdi. Afrin meselesine bakıyoruz, Zeytin Dalı Harekâtı’nda bütün toplum bir araya gelebiliyor. Dolayısıyla evet, partiler farklı farklı olabilir ama birbirine yakın düşünceleri olan, özellikle belli konularda mutabık kalmış partilerin ittifak yapması, milli iradenin Meclis’e yansımasını daha da güçlendirecektir. Aslında doğrusu biz hem BBP’den hem de Saadet Partisinden bu hususta ortak tavır bekliyoruz. Bunun şekli nasıl olur, bu, teknik bir meseledir, bunu zaten hukukçular çalışıyor, tartışıyor.”

Etiketler: recep akdağ
Okunma Sayısı: 1741
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı