"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu ülke, bu kadar kötülüğü hak etmiyor

22 Ocak 2021, Cuma 17:30
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayınladığı, İBB’nin mobil büfeler ile ekmek satışını yasaklamaya yönelik genelgesi hakkında açıklamada bulundu.

Twitter hesabı üzerinden iktidara eleştiride bulunan Genel Başkan Uysal, şu görüşleri ifade etti: “Oldu olacak; ‘AKP hükümeti, belediyeleri ve yedeğindeki dernek, vakıfların dışında hiçbir kurum ve kuruluş, siyasî parti ve belediyeler vatandaşa yardım yapamaz, hizmet götüremez’ diye bir düzenleme yapsınlar! Bu kadar kötülüğü bu ülke hak etmiyor! Yazık! Eyyy AKP! Covid 19 vak’a sayılarını manipüle ettiniz, milletin canı ile oynadınız! Enflasyon rakamlarıyla oynadınız milletin bütçesinden çaldınız! Şimdi hem insanlarımızı işsizliğe, açlığa mahkûm ettiniz hem de utanmadan, sıkılmadan ekmeğiyle oynuyorsunuz!” ifadelerini kullandı.    

Ankara – Recep Gören

Okunma Sayısı: 4527
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı