"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çalışmalar âdil ve titiz yapılmalı

24 Eylül 2021, Cuma 19:30
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, devam eden arazi toplulaştırma çalışmalarında gelinen aşamanın açıklanması için verdiği soru önergesine cevap veren Bakan Pakdemirli, Arazi Toplulaştırma ve TİGH (Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri) projeleri kapsamında 8 Milyon hektar alanda detaylı toprak etüt ve haritalama çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Pakdemirli, 8,25 milyon hektar alanda arazi toplulaştırma çalışmalarının yürütüldüğü ülkemizde, 4,89 milyon hektar alanın tescil edildiğini, 3,36 milyon hektar alandaki çalışmaların ise devam ettiğini açıkladı.  Önerge sahibi Gürer ise arazi toplulaştırma çalışmalarıyla ilgili yargıya intikal eden çok sayıda dosya olduğuna dikkat çekerek, “Ülkemizde toplulaştırma önemli bir çalışmadır. Bu yönde çalışmalar da âdil ve titiz yapılmalıdır” dedi.

Ankara - Recep Gören

Okunma Sayısı: 1157
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı