"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP'nin İstanbul ilçe adayları belli oluyor

27 Ocak 2019, Pazar 15:46
CHP MYK'da belediye başkan adaylarının isimleri MYK üyelerinin onayına sunuldu.

CHP MYK'ye Kadıköy Beleyide Başkanlığı için Şerdil Dara Odabaşı ve Beşiktaş Belediye Başkan adayı için ise Rıza Akpolat'ın adının oylamaya sunulduğu ifade edildi.

SİLİVRİ, BÜYÜKÇEKMECE, SARIYER

İstanbul'da mevcut belediye başkanlarından Muharrem İnce'ye yakınlığıyla bilinen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Büyükçekmece Belediyesi mevcut Başkanı Hasan Akgün ve Sarıyer Belediyesi mevcut Başkanı Şükrü Genç'in adaylığının yeniden MYK'nin onayına sunulduğu ifade edildi.

KÜÇÜKÇEKMECE VE ÇATALCA DA MASADA

Öte yandan Küçükçekmece Belediye Başkan adaylığı için Kemal Çebi ve Çatalca Belediye Başkan adaylığı için ise Cem Kara'nın isminin MYK'nin onayına sunulduğu belirtildi.

BEKAROĞLU ÜSKÜDAR İÇİN AFFINI İSTEDİ

Üsküdar’da adaylığı gündeme gelen Mehmet Bekaroğlu’nun dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek affını istediği öğrenildi. Düzgünhaber'in edindiği bilgiye göre, bu talebe sessiz kalan Kılıçdaroğlu’nun, Üsküdar’a başka ismi aday yapması bekleniyor.

ERDEM GÜL LİSTEDE: ADALAR

CHP’de Adalar adaylığı gündeme gelen gazeteci Erdem Gül’ün adaylığının kesinleştiği bildirildi.

TUZLA ADAYI SALİM GÜRSOY

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tuzla İlçe belediye başkan adayının Salim Gürsoy olmasının kesinleştiği de bildirildi.

PENDİK’E ‘USTA’ ADAY

CHP’de Pendik ilçe belediye başkanlığına ise Mehmet Salih Usta’nın isminin MYK’ye sunulmasına karar verildiği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan MYK toplantısı sona erdi.

Kılıçdaroğlu'nun MYK'ye sunduğu liste eksiksiz olarak onaylandı. Kılıçdaroğlu bazı görüşmeler yapmak üzere makamına geçti. Parti Meclisi toplantısının ise 17.45'te başlayacağı öğrenildi.

Etiketler: İstanbul, CHP, belediye, aday, seçim
Okunma Sayısı: 17972
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı