"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Faiz lobilerine değil, millete hizmet edin

13 Mayıs 2022, Cuma 17:41
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı faizli konut kredisine tepki göstererek, “Kendinize gelin! Bir defa olsun faiz lobilerine değil de bu millete hizmet edin” dedi.

Meclis genel kurulunda konuşan Karaduman, “Hükûmetin konut kredisi müjdesi bir kez daha göstermiştir ki bu iktidar garibanın, yoksul bırakılmışların ve dar gelirli vatandaşın iktidarı değil; sermaye sahiplerinin, bankaların ve faiz lobilerinin iktidarıdır” dedi. Açıklanan pakette 1 milyon liralık eve aylık 14 bin lira, 2 milyon liralık eve aylık 28 bin lira taksit imkânı” denildiğini bildiren Karaduman, “Dün ‘nas’ dediğinizi bugün çiğneyerek, insanların geleceğini faiz yoluyla bankalara peşkeş çekerek kime hizmet ettiğinizi zannediyorsunuz?” diye konuştu.

Ankara - Recep Gören

 

Okunma Sayısı: 1413
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    15.5.2022 14:38:04

    Güzel Ülkemiz bilinçli bir şekilde uçuruma götürülmektedir. Bunun başka bir İZAHI O-LA-MAZ. NOKTA.....Bunu da yaptıysa AKPMHP yapmıştır! Deniz bittiğine göre, artık hazırda yiyecek bir şey kalmamış demektir. Bundan sonrası, daha fazla ve daha yüksek FAIZLE daha çok BORCA girilecek demektir. Yoksa Bu bir İFLASTIR. Maaşlar dahi ödenemeyebilir. Acil ÇÖZÜM, ACİL TAZE GÜVEN ve hemen Acil SEÇİMMM.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı