"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İnsanlar borçla yaşıyor

01 Mart 2024, Cuma
Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Resmi verilere yansıyan rakamlara göre 4 milyon hane sosyal yardıma muhtaç, yaklaşık 16 milyon insan devlet desteği olmazsa artık yaşamını sürdürmekte sorun yaşıyor” şeklinde ifade etti.

TBMM Genel Kurulunda konuşan Gürer, ““Oluşturulan ekonomik uygulamalar olumsuzluğu yokluğu, yoksulluğu derinleştiriyor. Bir tarafın eli yağda, balda, bir tarafın yoksulluk içinde. Bakınız, bankalara vatandaşın kredi kartı ve kredi borcu 2 trilyon 849 milyar lira. Bazen ekonomik kriz var denilince bir savunma yapılıyor, deniliyor ki: “Arabalara bakın, yollarda otomobiller var. Evler şöyle, geçim böyle.” Borçla insanlar yaşıyor, onların çoğu borçla döngülerini sürdürmeye çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

İstanbul - Seyhan Şentürk

Okunma Sayısı: 1037
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı