"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nefes alsan vergi alıyorlar

23 Ekim 2020, Cuma 17:00
CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, 2021 yılı bütçe teklifini eleştirirken, vatandaşa çok büyük miktarlarda ceza kesilecek olmasından ve yüksek vergilerden şikâyet etti.

Özkoç, “Bu bütçe, Meclis’ten geçerse önümüzdeki yıl, geçen yıldan beter olacak” dedi. “Saray devleti, üretenden değil tüketenden vergi alıyor” diyen Özkoç “Sen çalışsan da çalışmasan da hani askıda mahkum olduğun ekmek var ya ekmeği parayla alırsan vergi alıyor. Nefes alsan vergi alıyor. Doğduğun günden kefene kadar vergi alıyor. TRT ile ilgili vergi alıyor. İster izle ister izleme. Kazanandan aldığı vergi yüzde 31 civarı. Bunun adı doğrudan vergi. Dolaylı vergiden yüzde 68 buçuk alıyor. Bu para nereye gidiyor, toplanan para nereye gidiyor? THY’ye yolcu taşıma garantisi verildi, o kadar yolcu yok. O havaalanını yapan yandaşlara para, bu dolaylı vergiden verilecek. Yetmez ise cezalar artırılacak. Ne kadar ceza parasını alacaklarını bütçeye koymuşlar” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 2544
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı