"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Özgür Özel’den Meclis’e olağanüstü toplanma çağrısı

23 Ağustos 2025, Cumartesi 17:00
CHP’nin Filistin’de yaşananlara sessiz kalmasına gönlü razı olmadığını kaydeden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Türkiye Büyük Millet Meclisi, Türkiye’nin en yetkili organıdır. Şu anda tatildedir, buradan ilan ediyoruz Filistin’de yaşananları, Gazze’de yaşanan soykırımı, tehciri ve oranın güneye doğru süpürülerek boşaltılmasına ve orada yaşanan kıtlığa karşı harekete geçmek üzere TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağırıyoruz” dedi.

Ankara- anka

Okunma Sayısı: 254
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı