"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Siyaset çare bulmalı

08 Kasım 2019, Cuma 17:00
HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, değerlendirme ve eleştirilerde bulundu.

Gergerlioğlu, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu bünyesinde kurulan Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı ve AKP Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın, kendisinin cezaevi ziyaretlerine katılmasını engellediğini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ın Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) hakkındaki açıklamalarına değinen Gergerlioğlu, “Bu konuda Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de ‘KHK faciadır demek, facia bir söz.’ dedi. Allah’tan kork. Devlet katından bile bu ses yükseliyor. İntiharların ve hukuksuzlukların arasında bir adalet bakanı bunu reddediyor. Siyasetin sorunlara çare bulmaması toplumda büyük bir patlama yaşatıyor” şeklinde konuştu.

AA

Okunma Sayısı: 2082
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı